El Sant Pare celebrarà els ritus de la Setmana Santa a l’Altar de la Càtedra, d’acord amb el següent calendari i sense la participació de fidels, però les celebracions podran seguir en viu a través de Vatican News i en els canals de la televisió al món.

El diumenge 5 d’abril, a les 11 del matí el Sant Pare presidirà la Commemoració de l’entrada del Senyor a Jerusalem i celebrarà la missa del Diumenge de Rams i de la Passió del Senyor.

El 9 d’abril, Dijous Sant, el papa Francesc celebrarà la missa de la Cena del Senyor a les 18.00 h.

El 10 d’abril, Divendres Sant, Celebració de la Passió del Senyor. A la basílica de Sant Pere, a les 18.00 h, el Sant Pare presidirà la litúrgia de la Paraula, l’adoració de la creu i el ritu de la comunió.

A la nit, a les 21.00 h, el bisbe de Roma presidirà el tradicional Via Crucis a l’atri de la basílica de Sant Pere, que culminarà dirigint la paraula als fidels i impartint la benedicció apostòlica.

L’11 d’abril, Vetlla Pasqual, a les 21.00 h el Sant Pare beneirà el foc nou, a l’atri de la basílica de Sant Pere; després de l’ingrés processional a la basílica amb el ciri pasqual i el cant de l’Exsultet, presidirà la litúrgia de la Paraula, la litúrgia baptismal i la litúrgia eucarística.

El 12 d’abril, Diumenge de Pasqua de Resurrecció del Senyor. Després de la Santa Missa, a les 11.00 h, el papa Francesc impartirà la Benedicció «Urbi et orbi» a la ciutat i al món.

De forma privada a la nostra parròquia celebrem els oficis segons demana la litúrgia. No dubteu a seguir les misses per radio, televisió o internet. Diaria, a les 07:00. Casa Santa Marta. Papa Francisco: https://www.youtube.com/c/VaticanNewsES. Podríem començar amb un temps de pregària personal davant de Déu demanant llum i perdó.

Català CA Español ES