Davant la necessitat de reorganitzar les parròquies de Viladecans i Sant Climent, Mons. Agustí Cortés, bisbe de Sant Feliu de Llobregat, el darrer 18 de desembre, ha signat els nomenaments pertinents, distribuint el clergat de la següent manera:

Parròquia de Sant Joan Baptista, de Viladecans.
Mn. Frederic Esteve Cañameras, rector.
Mn. Joan Josep Castaño Santos, diaca ascrit.
Mn Josep Maria Gómez Del Perugia, diaca adscrit

Parròquia de la Mare de Déu de Montserrat, de Viladecans.
Mn Joan Puig Mas, rector.
Mn Sebastià Payà Sánchez, diaca adscrit.

Parròquia de la Mare de Déu de Sales, de Viladecans.
Mn Celestino Bravo Nieto, rector.
Mn Manuel Gómez Garrido, adscrit amb funcions de vicari.

Parròquia de Santa Maria Magdalena, de Viladecans.
Mn. Frederic Esteve Cañameras, rector.
Mn Josep Maria Gómez Del Perugia, diaca adscrit

Parròquia de Sant Climent, de Sant Climent de Llobregat.
Mn Joan Puig Mas, rector.
Mn Jaume Boguñá Casals, adscrit.
Mn Sebastià Payà Sánchez, diaca adscrit.

Desitgem que aquests canvis, redundin en el bé pastoral de l’Església, en les comunitats d’aquestes parròquies i també a nivell personal dels fidels.

Les diverses parròquies comptem amb la col·laboració de Mn. Manel Simó.

Properament s’anirà fent efectiva la nova reorganització.

Comiat de Mn Joan Puig i Mn Sebastià Payà, de la parròquia de St. Joan Baptista.
El proper diumenge 20 de gener, Festa de sant Sebastià, a les dotze del migdia, a la parròquia de Sant Joan Baptista, es celebrarà l’eucaristia d’acció de gràcies, en el comiat del qui ha estat el rector de la parròquia, després de 37 anys, Mn Joan Puig i Mas, fill de Sant Martí de Centelles i que ja ha complert vuitanta anys.

En la mateixa celebració s’acomiadarà a Mn Sebastià Payà, qui ha estat diaca adscrit a la mateixa parròquia durant 27 anys, havent-se dedicat a la Pastoral de la Salut i jubilat del servei religiós de l’Hospital de Sant Llorenç, de Viladecans, fa dos anys.

La nostra parròquia de Santa Maria Magdalena, s’incorporarà a aquesta celebració, per això, en aquesta ocasió, no s’hi celebrarà la missa de les 12 h.
Acabada la celebració litúrgica hi haurà un refrigeri al pati exterior de la parròquia.

Entrada de Mn Frederic Esteve, com a nou rector de la parròquia de St. Joan i de Mn. Mn Josep Maria Gómez Del Perugia com a diaca adscrit.

El dissabte 26 de gener, a les set de la tarda, en la celebració de l’eucaristia concelebrada que presidirà Mons. Agustí Cortés, bisbe de Sant Feliu de Llobregat, entrarà com a nou rector de la parròquia de Sant Joan Baptista, Mn. Frederic Esteve Cañameras. Tanmateix s’incorporarà a la parròquia de Sant Joan Baptista, Mn Josep Maria Gómez Del Perugia, qui ha estat encarregat de la parròquia de Sant Climent, des de l’any 2005, fa tretze anys, de la qual se
n’acomiadarà properament. Mn Josep Maria, també s’incorporarà a la parròquia de Sant Maria Magdalena, de la qual continua essent-ne rector, Mn Frederic Esteve.

Preguem pel bon fruit pastoral d’aquesta nova reorganització, tot donat gracies a Déu per totes les seves benediccions!

Català CA Español ES