INFORMACIONS
1) Temporalment hem buidat les pigues d’aigua beneïda de les parròquies com a prevenció pel coronavirus. També demanem que es combregui a la mà. I que no hi hagi contacte amb les imatges que son venerades en les nostres parròquies. Preguem per tots els que estan patint aquesta nova grip, pels serveis sanitaris i pels que en cerquen la vacuna. Escoltem les indicacions que ens fa arribar l’administració.

2) A la parròquia de Sant Joan ja esta col•locat el vitrall de l’escala del cor, que va caure per la darrera tempesta. S’ha afegit un vidre protector per evitar que no pugui caure al carrer. Moltes gracies per tres donatius que hem rebut que fan un total de 350 euros. Ara esperem que l’assegurança contractada cobreixi les despeses. Pensem fer una bona revisió de tots els altres vitralls.

3) Dilluns 9 de març a les cinc de la tarda: reunió de litúrgia.

4) Dijous a les 11 h. missa a la Residencia Federica.

5) Proper dissabte 14 de març a les 8,45 h. a la Parroquia de Santa María Magdalena, Sopar de la fam. Mn. Manel presentarà una breu conferencia sobre els màrtir de Guatemala que seran beatificats properament. Organitza Soltermón.

Català CA Español ES