El diumenge 25 d’abril la parròquia de la Mare de Déu de Montserrat celebrarà la seva festa patronal. La parròquia està dedicada a la Mare de Déu de Montserrat per estar ubicada en el barri de la Montserratina. Una anècdota simpàtica, quan s’inicià la construcció de la parròquia, es dipositaren sota els fonaments pedres de Montserrat que els feligresos portaren de la Romeria anual al santuari de la  Verge bruna.

La missa concelebrada serà a les 12. Farà l’homilia Mn. Manel Simó, que com a bon  prevere i periodista ens ajudarà a situar la Mare de Déu convivint al nostre barri, en el temps actual. Ella sempre serà el nostre model i la nostra guia en el camí de la vida.

Al final de ma missa els confrares (col·lectiu que vol expressar la devoció a la Mare de Déu) reunits entorn de la imatge i amb comunió amb tota la comunitat reunida al temple, invocarà la nostra Santa Patrona.

Aquest any, la pandèmia que ens complica la vida, no ens permetrà fer el dinar popular a l’atri del temple. Esperem que l’any vinent ho puguem celebrar amb tota la solemnitat que demana la festa.

Esperant trobar-nos en la celebració de la solemnitat el diumenge 25 d’abril a les 12.

Català CA Español ES