No ens sentim prou segurs i temem per la nostra salut i per la salut pública. Els rebrots a Barcelona i a les zones metropolitanes Nord i Sud, ens han de mantenir en una constant situació preventiva, pel bé de tots.

Estem esperant una vacuna que no arriba i, ara per ara, no ens queda altra remei que seguir les normes de les autoritats sanitàries, que no ens cansem de recordar: ús de mascaretes, distància de seguretat interpersonal i higiene de mans.

Vingueu a l’església amb mascareta, desinfecteu-vos les mans amb el producte que us oferim, i a la vista de tothom, a l’entrar, abans de combregar i al sortir, situeu-vos, -només-, als llocs marcats amb una “X” i mantingueu, sempre, la distància de seguretat.

Cas que hi hagi alguna persona amb mobilitat reduïda, (ús de caminadors, cadira de rodes, crosses, … que tingui dificultat per acostar-se a combregar, el mossèn ja li portarà la Comunió allà on estigui.

Penseu que una zona molt nociva és la part superior del respatller del banc que teniu al davant, on tothom hi recolza les mans. Per això, i per si heu tocat qualsevol altra cosa que també l’hagin pogut tocar altres persones, desinfecteu-vos les mans abans de sortir.

I sapigueu que, després de cada celebració, desinfectem el temple.

Les darreres normes estableixen per als centres de culte un aforament del 30%. Com sempre, utilitzeu NOMÉS els llocs que, als bancs, teniu senyalitzat amb una “X”.

No abaixem la guàrdia, per res!

Pregària, seny i esperança!

Català CA Español ES