El darrer diumenge 14, celebràrem la Solemnitat de Corpus, una diada d’agraïment al Senyor que ens va deixar el do de la seva presència en l’Eucaristia, esdevenint, -al mateix temps-, aliment espiritual per a la vida en la Gràcia de Déu. Per tal de significar-ho a les nostres parròquies, acabarem les Eucaristies amb una estona d’adoració i pregària, amb el Senyor exposat en la custòdia.

A la parròquia de Sant Joan Baptista, un grup de voluntaris i catequistes dissenyaren i confeccionaren una catifa, a l’atri de la façana principal, amb un motiu al·lusiu a l’Eucaristia, des d’on a les Eucaristies de les 19:00 h del dissabte i la de les 10:45 h del diumenge, s’hi acompanyà al Senyor, en processó, s’hi feu una lectura i un comentari de l’Evangeli i, després d’una estona de pregària en silenci, els presents reberen la benedicció que es volgué fer extensiva a tota la població Viladecans.

Moltes gràcies pel vostre treball, mantenint viva la tradició del Corpus. I moltes gràcies a tots els que vinguéreu a compartir aquests moments de lloança, però també de confiança i d’esperança en la misericòrdia del Senyor, perquè ens sentirem mol units amb els que hi estàveu presents, però també ens hi unirem amb tots aquells que trobarem a faltar, sigui perquè ens han deixat, -i són a la presència de Déu-, o perquè les seves condicions de salut o de prevenció els hi ho impedia.

Català CA Español ES