Celebració de l’aplec de Pasqua, a l’ermita de la Mare de Déu de Sales I De la patrona de CATALUNYA, La Mare de Déu de MONTSERRAT.
Cantada de CAREMELLES, per acabar coca i moscatell.

Imatges

Ho vam fer per la Candelera, i ara hi tornarem per a l’Aplec de Pasqua, que serà el dissabte 27 d’abril.

Per la Candelera, el 2 de febrer, un bon nombre de feligresos de les parròquies de Viladecans ens vam reunir a l’ermita de la Mare de Déu de Sales i hi vam celebrar per primer cop l’Eucaristia des que l’any 1995 es va tancar per iniciar-ne la restauració. En aquesta petita església de tanta tradició, i que encara està per acabar, ens vam trobar molt bé reunits celebrant la presentació de Jesús al temple en braços de Maria i recuperant per a tots aquesta casa de la Mare de Déu.

Ara, això cal continuar-ho, i ser molts més. De manera que tots estem convidats a participar d’aquest Aplec de Pasqua, que aquest cop hem volgut traslladar al dissabte en comptes del dilluns, per facilitar la màxima assistència, ja que el Dilluns de Pasqua són molts els compromisos familiars i són també molts els que encara estan de vacances.

Així doncs, el dia 27 d’abril, a les 11 del matí, ens reunirem a Sales per compartir un matí religiós i festiu, amb aquest programa:
– Celebració de l’Eucaristia.
– Benedicció i repartiment d’un ram de romaní i ginesta per a tothom.
– Cantada popular de caramelles.
– Coca i vi bo.

Valdrà la pena que, tants com puguem, ens animem a participar d’aquest Aplec, perquè l’ermita de Sales és un punt de referència ben important en la nostra vida cristiana i també en la nostra vida com a ciutadans i ciutadanes de Viladecans.

Català CA Español ES